SKANDIRANJE

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Navijači Zvezde nikada to neće zaboraviti - zajedničko skandiranje i MOĆNA poruka za Makabi!

Autor Nemanja Stanojčić

Fanovi Crvene zvezde su posle trijumfa protiv Makabija horski pevali jednu dobro poznatu rečenicu protivničkim igračima.

Izvor: Printscreen/YouTube/The Gate/ MN Press

U crveno-belo obojenom "Pioniru" je Crvena zvezda ostvarila veliku pobedu. Čestvrtu uzastopnu u Evroligi i nastavila je trku za top8.

Redom su padali Fenerbahče, Baskonija, Real Madrid i Makabi, a upravo su navijači napravili fenomenalan ambijent u duelu sa izraelskim predstavnikom. Atmosfera je oduševila i Dejana Radonjića.

U svemu tome su navijači imali i jednu posebnu poruku za goste. Čim se čuo zvuk sirene za kraj meča horski su sa tribina počeli da pevaju "We are Maccabi, Who the f*ck are you" u prevodu "Mi smo Makabi, ko ste je**te vi".

Za to postoji jedan poseban razlog. U pitanju je utakmica koja je odigrana u oktobru 2013. godine. Tada su domaći navijači istakli sporni transparent koji pristalice crveno-belih ne zaboravljaju.

Posle velike pobede su navijači srpskog predstavnika odlučili da ih podsete na to i zajedničkim skandiranjem su im dodatno "naneli so na ranu". Veče u Beogradu koje će definitivno pamtiti svi.

Inače, interesantno je da su u tom duelu od pre devet godina u timu Zvezde sada Branko Lazić, Luka Mitrović i Marko Simonović.

Podsetimo, tik pored terena u "Pioniru" u četvrtak veče bio je i Novak Đoković koji je posle utakmice slavio sa igračima.