Kraj

MEKO, SA MNOGO GREŠAKA, NE MOŽE SE TAKO U TOP 8! Radonjić vrlo jasan posle poraza - To je previše!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je poražena u Minhenu, a trener Dejan Radonjić je ukratko analizirao šta nije valjalo u igri njegovog tima.

Izvor: Youtube/Screenshot/FC Bayern Basketball

Crvena zvezda je otišla u Minhen sa imperativom pobede, a tim Dejana Radonjića ipak nije uspeo da produži svoje nade za plasman u Top 8 Evrolige. Poraženi su sa ubedljivih 25 razlike od strane domaćina, a trener Zvezde je posle meča istakao da je ekipa igrala kako treba samo u prvoj četvrtini.

Počev od drugog dela meča usledio je energetski pad i veliki broj grešaka koje su dovele do poraza i praktično takmičarskog kraja sezone za crveno-bele. 

"Čestitam Bajernu na pobedi, dobro su igrali. Na početku smo bili dobri i ofanzivno i defanzivno. Posle smo igrali defanzivno meko i sa mnogo grešaka. Na početku treće četvrtine takođe smo bili loši i imali mnogo grešaka. Mislim da je osam izgubljenih lopti u trećoj četvrtini previše za nas. Bajernu želim sve najbolje", rekao je Radonjić. 

On se osvrnuo i na šanse Bajerna u predstojećem plejofu, pošto je nemačka ekipa sada jedna od osam koje su osigurale mesto u četvrtfinalu. 

"Plejof je specifičan deo Evrolige, nije lako dobiti tri meča. Ali mislim da imaju šanse da budu konkurentni i da igraju dobru košarku. Zašto i da ne pobede nekoga. Bilo je lepo vratiti se, videti sve moje prijatelje ovde", istakao je on.