POGLEDAJTE!

OVAKVOG RADONJIĆA DO SADA NISTE VIDELI: Pogodile ga emocije, ovo nije bilo u TV prenosu! (VIDEO)

Autori Milutin Vujičić Nemanja Stanojčić

Dejan Radonjić slavio je sa navijačima.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u TOP8 Evrolige, ali je ostavila odličan utisak i u poslednjem kolu prve faze takmičenja čak meč protiv Efesa nije imao nikakav rezultatski značaj za njih.

Impresivnom energijom u završnici Zvezda je slavila 93:85, a čovek odluke bio je Nikola Kalinić. Blistao je i u napadu i odbrani, a navijači su i te kako znali da cene to što igrači nisu klonuli duhom nakon što su ostali bez šanse za doigravanje, pa su zajedno na terenu proslavili pobedu nad aktuelnim prvakom Evrope.

Posebno zanimljivo bilo je videti i da je trener Dejan Radonjić, koji retko kada pokazuje emocije, teren napustio uz osmeh na licu i aplauze sa lepo popunjenih tribina u "Pioniru", u kome se vijorila i zastava protiv NATO alijanse.

Radonjić je podigao ruke uvis od sreće, a potom se pozdravio sa svima kraj terena koji su mu čestitali na novoj pobedi u Evroligi. Za to vreme navijači su aplauzima pozdravili najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba, zadovoljni borbom koju je njegov tim prikazao i ove sezone.

Pogledajte!

Pogledajte i slavlje igrača sa navijačima...

Pogledajte i fotografije iz "Pionira".