OSTAO U ČUDU

ZVEZDA EVROLIGE PROZIVALA TRENERA ZBOG KOŠA MICIĆA! "Pa ne možeš da pustiš da ti Vasa šutira za pobedu..."

Autor Milutin Vujičić

Američki košarkaš Majk Džejms iznenađen je odlukom Jorgosa Barcokasa.

Izvor: MN Press

Vasilije Micić je uzeo loptu i odlučio da preuzme odgovornost. Najbolji strelac ovogodišnje Evrolige pogodio je trojku u poslednjoj sekundi za pobedu Efesa nad Olimpijakosom (77:74), pokazavši tako još jednom da ima "ubilački instinkt", pa će u subotu pokušati da odbrani trofej u najjačem evropskom takmičenju!

Dok prima čestitke od saigrača i trenera Atamana, koji je otkrio zašto je srpskom košarkašu rekao da šutira za pobedu, oglasio se i sjajni Majk Džejms kome se nije dopala odluka Jorgosa Barcokasa.

Trener Olimpijakosa, koji je upravo eliminisao Monako za koji igra Džejms, nije želeo da pravi faul i odlučio je tako da se "kocka". Nadao se da će njegova odbrana moći da zaustavi Micića ili Larkina, ali se to ispostavil kao pogrešna pretposavka zbog koje je Džejms "pecnuo" na Tviteru.

"Ili udvojiš Micić u toj situaciji i ostaviš 'ohlađenog' Moermana da odluči šta će - ili praviš faul da imaš poslednji napad", odlučan je bio Amerikanac koji je blistao kod Saše Obradovića.

"Ne smeš da pustiš Larkina ili Micića da igraju jedan na jedan. Oni su dvojica od pet najboljih igrača u Evropi. Ali, ja sam samo navijač koji uživa u ovoj utakmici...", ogradio se Majk Džejms koji nije želeo previše da se zamera treneru Barcokasu, možda jednog dana budu sarađivali.

Podsetim, Micić će sa Efesom igrati u subotu od 19 časova protiv Real Madrida za evropsku krunu.


Pogledajte koš!