AU!

GODINAMA RADIO SA JOKIĆEM, PA RAZBESNEO NAVIJAČE DENVERA! Otišao iz Nagetsa, pa hvalio Amerikanca: On je najbolji u NBA!

Autor Nemanja Stanojčić

Tim Koneli je na predstavljanju u Minestoti dao izjavu koja je naljutila navijače Denvera.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je u Denveru ostao bez čoveka koji je bio tu kada je on stigao u NBA ligu. Tim Koneli je otišao u Minesotu, a na predstavljanju u novom klubu je dao izjavu koja je naljutila navijače Nagetsa.

Tom prilikom je pohvalio Karla-Entonija Taunsa i dao mu kompliment zbog koga se našao na udaru pristalica tima iz Kolorada. To im se nije ni malo dopalo.

"Tauns je verovatno najbolji šuter među centrima u NBA ligi", rekao je Koneli i izazvao burne reakcije fanova Denvera koji su ga napadali na društvenim mrežama.

U novom klubu dočekali su ga odlazeći vlasnik Glen Tejlor uz tandem koji dolazi na čelo "vukova" - Aleks Rodrigez i Mark Lore.

"Nisam tražio ovo, već mi se ukazala šansa. Prethodnih devet godina je za mene bilo nešto posebno. Nešto što profesionalno ne može ni da se zamisli. Bilo je mnogo neprospavanih noći i tada razmišljaš o svemu, misliš da li to želiš da radiš, svašta se vrzma po glavi. Lagao bih kada bih vam rekao da mi je lako što sedim ovde sada", zaključio je Koneli.

Koneli je bio u Denveru od 2013. godine, a razlog odlaska je finansijske prirode. Od Minesote je dobio petogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara i udeo u vlasništvu kluba, dok su čelnici Nagetsa imali znatno slabiju ponudu...

Nema sumnje da će dueli ova dva tima u narednoj sezoni privući dodatnu pažnju.