Užas!

JEZIVA POVREDA U EL KLASIKU - SLOVENAC OSTAO DA LEŽI NA PARKETU: Krao loptu Mirotiću, pa se uhvatio za koleno! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Real Madrid nije mogao da računa na njega u nastavku meča, a pitanje je i kada će se vratiti na parket.

Izvor: Arena sport/screenshot

Barselona i Real Madrid igraju finalnu seriju ACB lige, a prvi meč je obeležila jedna teška povreda. Nažalost, naturalizovani slovenac Entoni Rendolf teško se povredio sredinom druge deonice, a nakon pada nije mogao da se osloni na nogu!

Rendolf se povredio dok je pokušavao da napravi pritisak na sredini terena, a prilikom jurnjave za Nikolom Mirotićem dogodila se neugodna povreda. Košarkašu Reala proklizala je noga, a on je ostao da leži na parketu...

Možda će vas zanimati

Deluje da do povrede nije došlo zbog duela u kojem je pokušao da ukrade loptu reprezentativcu Španije, a prizor je svakako bio bolan i za gledaoce kraj malih ekrana. Slovenački reprezentativac ostao je da se drži za koleno, a bolovi su bili primetni i dok je odlazio ka svlačionici.

Njegov izostanak biće ogroman hendikep za Real u nastavku finalne serije, tokom koje se sa najvećim rivalom bori za titulu namenjenu prvaku Španije.

Podsećamo, entoni Rendolf je pre godinu i po dana već imao strašnu povredu zbog koje je morao mesecima da pauzira, a sada je pitanje kada ćemo ga ponovo videti na parketu.

Pogledajte povredu Rendolfa: