PRVI UTISCI

LEPI DANI SU PRED NAMA, PARTIZAN JE DEO EVROLIGE! Oglasio se Ostoja Mijailović: Danas se desila velika stvar!

Autor Milutin Vujičić

Ostoja Mijailović je potvrdio da je Partizan učesnik Evrolige za narednu sezonu.

Izvor: MN Press

Partizan je danas zvanično dobio specijalnu pozivnicu Evrolige za narednu sezonu tako da će biti učesnik ovog takmičenja prvi put posle osam godina!

Srbiju će u elitnom košarkaškom takmičenju predstavljati "večiti" rivali Crvena zvezda i Partiza, što je svakako velika vest za srpsku košarku. Nakon što je Evroliga potvrila Partizan na listi učesnika za sezonu 2022/23, oglasio se i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Predsenik crno-belih je na Tviteru čestitao svim navijačima učešće u Evroligi, odnosno zahvalio im se na podršci i strpljenju u prethodnom periodu.

"Velika stvar se desila danas! Sa ponosom mogu da kažem, Partizan je deo Evrolige. Ponosan sam na svoje saradnike i sve u klubu koji su vredno radili da bismo ostvarili cilj. Hvala navijačima na podršci i strpljenju! Lepi dani su pred nama!", napisao je Mijailović na Tviteru.

Dakle, sledeće sezone ćemo u Evroligi gledati: Partizan, Crvenu zvezdu, Barselonu, Baskoniju, Real Madrid, Olimpijakos, Panatinaikos, Efes, Fenerbahče, Žalgiris, Makabi, Bajern, Armani, Albu, Monako,Valensiju i Virtus.