PROMENE

DENVER PRAVI TREJD - MOŽE LI JOKIĆ SA NJIMA PO TITULU? Navijači u šoku, odlaze DVA bitna igrača!

Autor Nemanja Stanojčić

Nagetsi spremaju prvi trejd, a prema prvim reakcijama navijačima se to ni malo nije dopalo...

Izvor: Profimedia

Denver je napravio velike promene, došao je Kalvin But na mesto predsednika košarkaških operacija i odmah je napravio trejd koji je šokirao navijače Nagetsa.

Šta ovo znači za Nikolu Jokića i napad na titulu? Ako je suditi prema prvim reakcijama, ne sviđa im se ovaj potez pošto klub napuštaju bekVil Barton (31) i plejmejker Monte Moris (27). Oni idu u Vašington, a stižu bek Kentavijus Kaldvel-Poup (29) i plejmejker Iš Smit (33).

Moris i Barton imali su probleme u ofanzivi i igrali su sa dosta oscilacija na tom delu terena, mada Popu i Smit nisu preterano unapređenje ni u tom segmentu. Vil je u klubu bio od 2015. godine kada je stigao iz Portlanda, dok je Monte došao 2017. godine, kada su ga Nagetsi kao 51. pika izabrali na draftu

Trejd još uvek nije kompletiran, ali ako se zaista ostvari biće zanimljivo videti reakcije ljudi iz Denvera.

Barton je prethodne sezone odigrao 71 meč, prosečno je beležio 14,7 poena, 4,8 skokova i 3,9 asistencija po meču, dok je Moris odigrao 75 utakmica, davao je 12,6 poena, 4,4 asistencije i 3 skoka po utakmici.

Kada su košarkaši Vizardsa u pitanju, Poup je odigrao 77 mečeva i davao je 13,2 poena, uz 3,4 skoka i 1,9 asistencija, dok je Smit na 65 mečeva prosečno davao 6,3 poena, 3,8 asistencija i 2,2 skoka.