Košarka

ZVEZDA SE OGLASILA O SEZONSKIM ULAZNICAMA: Važna informacija za navijače crveno-belih

Autor Mladen Šolak

KK Crvena zvezda objavio saopštenje o godišnjim kartama

Izvor: MN Press

KK Crvena zvezda saopštila je da je zbog izuzetno velikog interesovanja navijača, sezone godišnjih odmora koja je u toku, i zahteva brojnih zainteresovanih potencijalnih kupaca, produžio pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2022-2023 do 31. jula.

Klub podseća da je prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2022/2023 počela u utorak 28.06.2022. godine i zahvaljuje se na velikom poverenju svim Zvezdašima koji su ga iskazali i velikim brojem kupljenih sezonskih ulaznica u prvih 24 dana prodaje.

"Podsećamo da kupovinom sezonskih karata u pretprodaji ostvarujete velki popust, brojne pogodnosti, popuste u drugim klupskim akcijama i kampanjama, kao i poklone", saopštila je Crvena zvezda.

Crveno-beli su ove nedelje  svakodnevno dovodili nove igrače, pa su za sada u tim stigli Nemanja Nedović, Hasan Martin, Džon Holand, Dalibor Ilić, Filip Petrušev i Ben Bentil, a očekuje se još dolazaka.

"Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „ZVEZDIN UNIVERZUM“ u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma", podsetio je klub.