PROBLEM

BARSELONA POTVRDILA LOŠU VEST - MIROTIĆA ČEKA PAUZA! Nikola još uvek ne može na parket: "Lekari sve prate"

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Mirotić neće igrati za Barselonu na početku nove sezone.

Izvor: MN Press

Barselona je potvrdila lošu vest, Nikola Mirotić se još uvek nije oporavio od povrede i neće biti spreman za početak nove sezone. Iz kluba još uvek nisu saopštili kada bi mogao da se vrati na parket, ali deluje da se to neće dogoditi tako brzo. Sve sada zavisi od lekara i od njegovog rada.

Španski klub je objavio saopštenje na zvaničnom sajtu i potvrdio da Nikola neće moći da pomogne saigračima odmah. "Mirotić se oporavlja od povrede Ahilove tetive leve noge. Neće biti spreman za španski Superkup ni za prve mečeve u ACB ligi i Evroligi. Klupski doktori pažljivo prate njegovo stanje i odlučiće kada je spreman da se vrati", naveli su iz kluba.

Mnogi sa nestrpljenjem čekaju da vide kakav je odnos između prve zvezde tima i trenera Šarunasa Jasikevičijusa, jer su na kraju prethodne sezone imali sukob. Crnogorski košarkaš ga je javno napao šefa struke zbog izjava da je "nedostajao karakter timu". "Sezona je bila neuspeh, ne slažem se da je problem manjak karaktera, ali razgovaraćemo i daćemo svoje predloge", rekao je tada Nikola.