AUUUUUUUU!

ŠEKIL ODUŠEVLJEN POTEZOM CENTRA FMP-A: Zbog ovog zakucavanja se javio i legendarni NBA as! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatan potez centra srpskog tim video je i čuveni košarkaš.

Izvor: YouTube/NBA on TNT/Printscreen

Nestvarno - Šekil O'Nil reagovao je na zakucavanje centra FMP Meridiana Ebuke Izundua! Fenomenalan potez košarkaša "pantera" oduševio je i legendarnog NBA asa koji je tu objavu podelio na svojim društvenim mrežama. Postavio je snimak na Instagram storiju.

U prvom meču kvalifikacionog turnira za FIBA Ligu šampiona srpski tim pobedio je španski Breogan (76:64), a na samom početku viđen je i potez utakmice. Izundu je dobio loptu od Trenta Frejzera, zaleteo se ka košu i zakucao! Stavio je na "poster" Nemanju Nenadića, nekadašnjeg igrača tima iz Železnika i Crvene zvezde.

Ni mnogi snažniji igrači sa pozicije "pet" ne bi imali šanse protiv Izundua, a kamoli srpski bek koji je u pokušaju da sprečio poene samo dodatno ulepšao sve to. Snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a stigao je i do Šeka koji je samo napisao "Koševi i lomljenje zglobova svaki dan", uz objavu na Instagramu.

Ako već nije, jasno je da će izundu videti ovo, pa će sigurn oimati još jedan motiv u nastavku kvalifikacionog turnira. FMP u petak uveče igra svoj drugi meč protiv češke Opave. Pobednika čeka bolji iz duela Baken Bersa i Gmunden Svonsa. Samo pobednik takmičenja ulazi u grupnu fazu...

Izvor: Printscreen/Instagram/Shaq