Košarka

ZVEZDA SPREMILA POSEBNO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE: Kupci sezonskih ulaznica učestvuju u nagradnoj igri

Autor Nemanja Stanojčić

Crveno-beli nagradiće kupce sezonskih karata.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda započela je sa redovnom prodajom sezonskih ulaznica za novu sezonu. Sa novinarima su tim povodom razgovarali Luka Mitrović, Nemanja Nedović i Stefan Lazarević, a posle toga su se oglasili iz kluba i otkrili da će organizovati i nagradnu igru za navijače.

Naglasili su da su spremili dosta iznenađenja za najvernije pristalice kluba i da će u saradnji sa sponzorima omogućiti pojedincima i da putuju sa ekipom na neko od mnogobrojnih evroligaških gostovanja.

"Svi kupci sezonskih karata, koji to učine do 1.10 i utakmice sa MZT-om u Beogradu, učestvuju u nagradnoj igri za neku od vrednih i lepih nagrada. Prve dve su putovanje čarter letom sa ekipom na neko od evroligaških gostovanja, treća je poklon originalni dres sa potpisima svih igrača, četvrta nagrada je lopta sa potpisima svih igrača, a peta poklon paket iz fan šopa", navodi se u saopštenju kluba i dodaje da su spremili još pet dodatnih nagrada za ostale učesnike. Imena dobitnika saopštiće u periodu između prve utakmice u ABA ligi (MZT, 1.10) i druge protiv Budućnosti (10.10).