JAVIO SE

ZAŠTO BIH OBJAŠNJAVAO DOLAZAK RADULJICE? Trener Zvezde pričao o centru, pa spomenuo pojačanja: Možda bude još novih lica

Autor Nemanja Stanojčić

Vlada Jovanović pričao je o potpisu srpskog košarkaša, ali i o potencijalnim novim pojačanjima.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Miroslav Raduljica potpisao je za Crvenu zvezdu i taj transfer uzburkao je košarkašu javnost. O tome je po prvi put pričao novi trener crveno-belih Vladimir Jovanović. Nije želeo da pridaje veliki značaj tome i na to ne gleda kao na nešto spektakularno, već kao potez kluba na tržištu.

Bilo je dosta polemike zbog činjenice da je nekadašnji srpski reprezentativac igrao za Partizan. "Od kada sam preuzeo Zvezdu nisam komentarisao nijedan klupski transfer niti objašnjavao i tumačio. Ne vidim razlog zašto bih to radio u slučaju Raduljice. Možemo da pričamo o startu sezone, ABA ligi, Evroligi", rekao je Jovanović za "Sport klub".

Usledilo je pitanje o prelaznom roku, odnosno da li je dolaskom Raduljice slavljena tačka na dolaske. "Zvezda je na tržištu, kao i ostali evroligaši. Sve se prati, stvari se menjaju i u sportu je to prirodno. Možda bude, možda ne bude novih lica", zagonetan je bio Jovanović i tako ostavio prostora za još pojačanja. U poslednje vreme pojavile su se spekulacije i oko Stefana Jovića. Dok se sve to čeka, srpski tim sprema se za početak nove sezone, prvi meč igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv MZT-a u subotu od 20 časova.