AU!

SKANDAL NA ZVEZDINOM MEČU - PAO DEO PLAFONA! Haos na terenu, sudije prekinule utakmicu, svi su gledali u vis! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatna dešavanja na utakmici Crvene zvezde i Efesa...

Izvor: Sportklub/Screenshot

Skandal na utakmici Crvene zvezde, deo plafona pao je usred meča sa Efesom u "Sinan Erdem domu"! Haos se dogodio na početku treće četvrtine meča u Istanbulu. Srećom, niko nije bio na tom delu terena u momentu kada je deo pao, tako da nije bilo povređenih. Nije tačno poznato šta je palo, mada po snimcima deluje da je u pitanju deo plastike sa plafona. Fortuna je bila na strani igrača, pošto su pukom srećom izbegli udar.

Ovako nešto zaista se retko viđa na terenima i nešto što svakako ne bi smelo da se dešava. Incident se dogodio na početku drugog poluvremena. Stefna Marković je prevodio loptu u momentu kada je domaći tim imao prednost (41:39). Igrači su se rasporedili u napadu i tada je deo pao na parket. Sudije su ekspresno prekinule meč. U tim trenucima svi na terenu gledali su u vis i pokušavali da ustanove šta se dogodilo. Neko iz organizacije turskog tima utrčao je na teren i sklonio taj deo sa parketa.

Što se utakmice tiče, Zvezda je pružila dobar otpor aktuelnom prvaku Evrope, ali nije uspela da napravi iznenađenje (72:59). Prelomio je početak poslednjeg kvartala u kom je domaćin od "+4" (56:52) došao do dvocifrenog vođstva (63:52) i sačuvao je stečenu prednost do kraja. U narednom kolu srpski tim dočekuje Panatinaikos i nekadašnjeg trenera Dejana Radonjića u Beogradu. Pogledajte kako je izgledao incident u Istanbulu.