Lepota!

ZVEZDINO POJAČANJE U BEOGRAD DOVODI LEPOTICU! Obožava fudbal, grmi u teretani, a u Pioniru će biti VRUĆE kad dođe (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Argentinski košarkaš Luka Vildoza potpisao je za Crvenu zvezdu, a sa njim stiže i Ajnara Hihon.

Izvor: Instagram/ainarag.t/printscreen

Košarkaški klub Crvena zvezda angažovao je argentinskog plejmejkera Luku Vildozu, a sa zvučnim pojačanjem kakvu su navijači dugo čekali u Beograd stiže i prava lepotica. Izabranica Argentinca koji stiže iz NBA lige je Ajnara Hihon, devojka koja će svojom pojavom sigurno "zapaliti" Pionir tokom nekog od predstojećih mečeva crveno-belih.

Sudeći po njenom Instagramu, u vezi sa poznatim košarkašem je od prethodnog leta, a svoju ljubav ističu na svakom koraku. Na profilima se često nalaze zajedničke fotografije, a kada ne kači njih Ajnara pratiocima pokazuje svoje fantastično izvajano telo. Ona naporno radi u teretani kako bi ostala u formi, pa obožavaoce često počasti fotografijama u kupaćem kostimu ili nekom drugom provokativnom izdanju.

Pogled na njene profile na društvenim mrežama pokazuje nam da Ajnara obožava fudbal, a tokom prethodnih godina posebno je pratila Alaves i Sevilju. Možda bismo uskoro mogli da je vidimo i na nekom meču fudbalskog kluba Crvena zvezda, ukoliko želi da vidi na delui fudbalere, kao što je to često radila dok je živela u Španiji. Ovako ona izgleda:

Što se tiče Vildoze, on neće nastupiti u trećem kolu Evrolige protiv Baskonije, ali se očekuje da već od narednog susreta bude u timu Crvene zvezde. Pre debija našao se u neobičnoj situaciji jer je njegov nekadašnji tim - upravo Baskonija - tražio obeštećenje od Crvene zvezde, što su iz Beograda demantovali dokumentom izdatim od strane FIBA.

Tako će Luka moći da bude registrovan za crveno-bele i naredne dve sezone nosiće dres šampiona Srbije i regiona. Na radost navijača Crvene zvezde, tokom njegovog mandata u klub čest gost na tribinama mogla bi da bude njegova devojka. Pogledajte zajedničke fotografije njih dvoje: