KRATKE IZJAVE

OBRADOVIĆ SRUŠIO ZVEZDU, PA SE ŠERETSKI NASMEJAO: Zbog jednog pitanja novinarke odmah je spustio loptu!

Autor Milutin Vujičić

Saša Obradović je zadovoljan kako je njegova ekipa počela sezonu u Evroligi, ali ga priče o prvom mestu na tabeli ne zanimaju.

Izvor: Twitter/@BasketNews_com/Printscreen

Crvena zvezda je tokom čitavog meča jurila prednost Monaka i na kraju ostala bez snage. Klub iz Kneževine slavio je na kraju 85:77 za peti poraz tima Vladimira Jovanovića, odnosno za svoju petu pobedu zbog koje će u narednu nedelju ući sa deobe prvog mestaEvrolige. Početak kakav su samo mogli da zamisle u Monaku, gde je bivši trener crveno-belih Saša Obradović dobro podelio uloge i s razlogom je nasmejan završio utakmicu.

Poseban osmeh usledio je upravo kada je reporterka saopštila Obradoviću informaciju da su posle šest kola elitnog takmičenja na prvoj poziciji, ali srpski trener je potom "spustio loptu" pošto ne želi preveliki pritisak na svojim igračima.

"Prerano je za takva pitanja. Dobro je za danas...", šeretski se osmehnuo Saša Obradović nakon što je čestitao svojim košarkašima na odličnoj utakmici, kao i Crvenoj zvezdi na fer predstavi u kojoj je i publika mogla da uživa, posebno u poslednjoj deonici kada je Monako "dodao gas".

"Definitivno smo u drugoj četvrtini imali neku šansu, ali nismo pogađali šuteve. nismo kontrolisali reket, sve čestitke na pobedi Monaku", kratko je dodao trener crveno-belih Vladimir Jovanović.