Košarka

NIJE TREBALO DA ON TOLIKO IGRA: Željko Obradović o pobedi Partizana i o najnovijem pojačanju: Vladimir je na dobrom putu

Autor Mladen Šolak

Trener Partizana kratko komentarisao trijumf u Areni

Izvor: MN Press

Partizan je pobedio Split u nedelju i produžio seriju "jadranskih" pobeda na sedam u nizu. Ekipa Željka Obradovića je "dodala gas" u trećoj četvrtini i ubacivši 29 poena slomila otpor borbenih Dalmatinaca, a šef struke crno-belih posle meča je čestitao ekipi koja je početkom drugog dela meča bila na parketu. Takođe, čestitao je i ekipi Splita, ocenivši da su igrali dobro i pametno.

"Što se nas tiče, imajući u obzir da smo igrali u petak i period pred nama, želeo sam da osvežim tim i rasporedim minutažu. Jedino mislim da je Zak Ledej odigrao previše minuta u odnosu na ono što je trebalo da bude, jer je on minutažom najopterećeniji igrač, ali pošto ni Alen Smailagić zbog povratka nije mogao da igra mnogo, on je morao da izlazi i da se vraća. Alen je na dobrom putu, kao i Vladimir Brodzijanski, koji je tu sa nama samo tri treninga i potrebno mu je vreme da uđe u ono što zovemo sistem, ali i on je odigrao korektno", rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Partizan će u ponedeljak otputovati na višednevno gostovanje u Španiju, jer će u utorak gostovati Barseloni, a u četvrtak Real Madridu. Potom će se vratiti u Beograd i spremaće se za "večiti derbi" protiv Crvene zvezde narednog ponedeljka.