SVI ZA JEDNOG...!

UTAKMICA ZVEZDE, PA SRBIJA - BRAZIL! Crveno-beli zovu navijače da CELO VEČE provedu u Pioniru

Autor Petar Đukanović

Nakon utakmice u Evroligi sa Makabijem, KK Crvena zvezda obezbedila je dva velika video bima za sve one koji žele da ostanu da gledaju u Pioniru Srbija -Brazil.

Izvor: MN Press

Ekipa KK Crvene zvezde će u četvrtak odigrati utakmicu 10.kola Evrolige sa Makabijem, taj meč igraće se od 17.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“. Takođe u četvrtak će fudbalska reprezentacija Srbije odigrati svoj uvodni meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv petostrukog prvaka sveta selekcije Brazila. Ta utakmica je zakazana za 20 časova na terenu stadiona Lusail u Dohi.

Upravo zbog te utakmice, KK Crvena zvezda je promenila termin odigravanja svoje utakmice. Kako KK Crvena zvezda saopštava pripremljeno je iznenađenje za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić i tako ne propuste ni sekund prve utakmice "orlova" na Mundijalu. Crveno-beli su pripremili dva velika video bima koji će odmah po završetku utakmice biti postavljeni na teren Pionira.

Izvor: MN Press

Osim velikih video bimova, Zvezda je u saradnji sa svojim sponzorom obezbedila i postavljenje punkta gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje za gledanje prve utakmice Srbije u Kataru.

Srbija igra protiv brazila u četvrtoj utakmici koja je na programu tog dana, druga utakmica iz grupe između reprezentacija Švajcarske i Kameruna odigraće se u 11.00.