Košarka

PORUKA IZ HUMSKE - POSTANI ČLAN PARTIZANA! Crno-beli pozivaju navijače, objavili sve detalje o članarini i pogodnostima

Autor Mladen Šolak

KK Partizan najavio je kada počinje akcija učlanenja.

Izvor: MN Press

KK Partizan od 1. decembra realizuje akciju "Postani član KK Partizan Mozzart Bet!".  "Dugo očekivani projekat od 1. decembra postaje stvarnost. Godišnja članarina donosi navijačima Partizana brojne pogodnosti a uloženi novac će se svima višestruko isplatiti", objavili su crno-beih.

Klub iz Humske je naveo da ovaj projekat pokreće sa željom da dodatno učvrsti vezu sa njima i kroz brojne pogodnosti nagradi njihovu vernost. "Novina u odnosu na dosadašnju praksu KK Partizan Mozzart Bet je da će samo članovi kluba moći da kupe sezonske karte za sezonu 2023/24", takođe je objašnjeno.

Partizan je navijačima objasnio detalje kroz najčešća pitanja postavljena u vezi sa akcijom:

Koliko traje članarina? "Članarina traje tokom jedne kalendarske godine i ona će se obnavljati u unapred objavljenom periodu. Članske kartice su numerisane i ukoliko se članarina ne obnovi u datom roku za 2024. godinu, klub zadržava pravo da isti broj dodeli nekom drugom". 

Koje kategorije članstva postoje?

  • Dete Partizana
  • Standard
  • Gold
  • Platinu

Koje su cene na godišnjem nivou i koje benefite članovi ostvaruju? 

  • Dete Partizana - 1.000 dinara (Idealan poklon i prilika da vaše mališane uvedete u crno-belu porodicu. Ova kategorija važi za decu do 16 godina)
  • Standard - 3.000 dinara (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu uz uslov da ste vlasnik sezonske karte za 2022/23) 
  • Gold - 6.000 dinara (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu bez uslova, 5% popusta za dete na letnjem kampu KK Partizan Mozzart Bet)
  • Platinum - 60.000 dinara, ograničena serija na 300 članova (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu bez uslova, pravo preče kupovine sezonske karte, 10% popusta na putovanja čarter letovima na gostujuće utakmice u organizaciji Kluba, 10% popusta za dete na letnjem kampu KK Partizan Mozzart Bet) 

Pročajte sve detalje na sajtu KK Partizan.