Košarka

VEČITI PIŠU ISTORIJU: Preuzmi BONUS ZA TIKET i isprati prvi evroligaški derbi

Izvor Promo

Sitno brojimo do novog “večitog derbija”, kladi se u Meridianu i uživaj u košarci!

Izvor: Promo

Slučajno ili ne, ovdašnji ljubitelji sporta su sigurno sa oduševljenjem dočekali informaciju da se prvi evroligšaki derbi između Partizana i Crvene zvezde igra baš u danu kada nema utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Dok malo odmaramo od Mundijala u Kataru, vreme je da se posvetimo košarci i onome što smo čekali dugi niz godina - evroligšakom derbiju! Na Zvezdu smo već navikli u elitnom takmičenju, a povratak crno-belih nagovestio je da nas ove sezone čeka pravi spektakl!

Svaki derbi je nova priča, tako će biti i sa ovim duelom crno i crveno-belih, samo što će ovoga puta ovaj duel pomno pratiti cela Evropa. Nema sumnje da će beogradska “Arena” biti puna navijača, koji su čekali na ovaj spektakl, kao i da su igrači oba tima maksimalno motivisani za pobedu i novo dokazivanje.

Prvi derbi ove sezone pripao je Crvenoj zvezdi, ali je aktuelni šampion ABA lige od tada promenio trenera, a Partizan je znatno podigao svoju formu.

Gde to ima? U Meridianu, naravno!

Sportska kladionica Meridian poznata je po fantastičnim bonusima za online kladjenje, kao i po najvećim kvotama i upravo takav SPECIJAL stiže i za evroligaški derbi!

Za početak, ako verujete da će Crvena zvezda ponoviti uspeh, odnosno upisati novu pobedu protiv izabranika Željka Obradovića - iskoristite kvotu 2.75, a ako pak mislite da će domaći teren pomoći Partizanu i da će crno-beli trijumfovati - čeka vas kvota 1.50!

Ali, to nije sve… Meridian donosi još zanimljivih igara:

A, pre svega toga - ukoliko do sada niste, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD i to potpuno BESPLATNO!

Dakle, svi uslovi za uživanje u košarkaškom spektaklu su tu! Isprati evroligaški derbi, kladi se u Meridianu i pokaži svoje košarkaško znanje za brzu zaradu!