KOŠARKA

NEMANJA, DA LI SI POGODIO VAŽNIJI ŠUT? Zvezdin heroj posle derbija: Ubacio sam i protiv Olimpijakosa, ali ovo je POSEBNO

Autori Nemanja Stanojčić Nikola Delić

Vidno raspoloženi Nemanja Nedović je nakon pobede u večitom derbiju prokomentarisao dešavanja na utakmici.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Nemanja Nedović je junak prvog, istorijskog večitog derbija u Evroligi. On je na dve sekunde do kraja pogodio trojku koja je crveno-belima donela trijumf. Nakon meča as Crvene zvezde je odgovarao na pitanja novinara, a sve je zanimalo da li je ovo najvažniji šut u njegovoj karijeri: "Sigurno da je jedan od najvažnijih. Imao sam jedan protiv Olimpijakosa isto bitan, ali nije bilo toliko malo vremena do kraja. Ovo je verovatno najvažniji pogodak ipak, " rešio je dilemu bek crveno-belih, nakon čega je pričao i o atmosferi u "Štark areni" koja je bila zaista izuzetna:

"Veoma je teško igrati u ovakvoj atmosferi, videlo se to i u prvoj četvrtini. Kada smo se smirili u drugoj četvrtini krenuli smo svoju igru, poboljšali napad, popravili odbranu. Cilj je bio da budemo u životu do zadnje četvrtine. Tada sam pogodio tu trojku i to je to."

Bio je ovo prvi i istorijski derbi u Evroligi: "Osetio se naboj iskreno, pričalo se i pisalo dosta o tome. Mada ja kad izađem na teren isključim se iz svega i to je to, važna je još jedna pobeda u Evroligi".

Brzo se vraćaju crveno-beli na trening pred sledeći duel sa Mornarom tokom vikenda:"Nema stajanja, svi smo presrećni i jedva čekamo trening sutra, igramo već u subotu" , zaključio je uz osmeh Nemanja Nedović svoje izlaganje posle velike pobede svog tima.