Haha!

HIT KONFERENCIJA DEJANA RADONJIĆA - SVI SU PRASNULI U SMEH: Pomenuli mu Zvezdu, on viknuo - TOP SECRET!

Autor Nikola Lalović

Ne otkriva svoje tajne Dejan Radonjić.

Izvor: Twitter/screenshot/YPsar

Dok su svi gledali prvi evroligaški "večiti derbi" u istoriji u Evroligi je bilo još neizvesnih utakmica! U produžetak je otišao meč Monaka i Reala u kome smo videli tešku povredu Džordana Lojda, kao i duel Panatinaikosa i Olimpije iz Milana.

Ekipa Dejana Radonjića je u produžetku razbila rivala 18:5 i pobedila 90:77, a trener Radonjić je posle meča napravio pravi šou na konferenciji za medije. Novinare je zanimalo šta to on kao trener radi, kako sada u Panatinaikosu tako i dok je bio u Crvenoj zvezdi, kako bi tim posle poraza održao u formi, te kako bi pripremio ekipu da ostane motivisana za velike mečeve. Bivši trener Crvene zvezde je sve nasmejao svojim odgovorom!

"To je vrlo poverljivo (Top secret) ! Hvala", rekao je uz osmeh crnogorski stručnjak, jasno srećan posle pobede. Pogledajte taj momenat:

Njegov Panatinaikos je jako loše počeo sezonu, ali je ekipa imala i mnogo problema sa povredama, a sada su u seriji od četiri pobede, od čega dve nakon produžetka i imaju skor 6/6 kao i Crvena zvezda, te su na deobi devetog mesta Evrolige.