ŠOK

BRIGA ZA ZVEZDAŠE - NA ŠTAKAMA DOŠAO U HALU! Šta se događa sa Amerikancem? Crveno-beli ostali bez centra!

Autor Petar Đukanović

Pouzdani centar Crvene zvezde došao na štakama u Pionir

Izvor: MN Press

Pred početak utakmice 14. kola Evrolige između Crvene zvezde i Olimpije iz Milana, navijači su u "Pioniru" videli hladan tuš - centar crveno-belih Hasan Martin je povređen. Dva sata pred start meča, pouzdani košarkaš je došao u halu na štakama, a leva noga mu je bandažirana.

Sumnja se da je Martin obnovio povredu kolena koja ga prati još od perioda kada nije nastupao za beogradski klub, što otvara mogućnost da će morati i da odsustvuje. Utakmica Zvezda - Armani počinje u 19.00, pratite tekstualni prenos uz MONDO, a crveno-beli će bez bivšeg igrača Olimpijakosa da "napadnu" sedmu evroligašku pobedu u nizu.

Podsećamo, na utakmici ABA lige protiv Partizana 28. novembra nakon jednog duela Nikola Ivanović je ostao nepomično da leži na parketu nakon čega se ustanovilo da je polomio rebro i da ga čeka duža pauza, pa neće igrati do kraja decembra. Svi se nadaju da Martin nije ozbiljnije povređen i da ovaj nedostatak neće uticati na dobru igru crveno-belih koji se nalaze u fantastičnoj formi od kad je tim preuzeo Duško Ivanović.

Beogradski tim vezao je čak 10 pobeda u svim takmičenjima dok u Evroligi nakon 13 kola ima skor 7-6 i nalaze se na devetom mestu. Upražnjeno mesto povredom Martina zauzeće Miroslav Raduljica koji je u Evroligi poslednju utakmicu odigrao još u oktobru. Sastav Crvene zvezde za meč sa Olimpijom izgleda ovako: Holand, Vildoza, Lazarević, Mitrović, Lazić, Dobrić, Raduljica, Nedović, Marković, Kuzmić, Petrušev, Bentil.