HIT

OVO NIJE UTAKMICA ARGENTINE, VEĆ CRVENE ZVEZDE! Delije jednog slave, a drugog ČEKAJU - sve je spremno da dođe u Pionir!

Autor Petar Đukanović

Ponovo se viore argentinske zastave u Pioniru, Vildozi je prelepo u Beogradu, a da li će mu se pridružiti i Fakundo Kampaco?

Izvor: MN Press

Ponovo se viori argentinska zastava u Pioniru, nakon 10 uzastopnih pobeda i sjajnih igara u dresu Crvene zvezde, rodila se velika "ljubav" između navijača crveno-belih i argentinskog plejmejkera Luke Vildoze, a narednih dana nagađa se da bi mogao da mu se pridruži poznatiji zemljak - Fakundo Kampaco.

Na prošlom meču, Zvezda - Žalgiris, cela hala je skandirala "Argentina" i slavila pobedu crveno-belih košarkaša i Lea Mesija i saigrača protiv Hrvatske u Kataru. Ovog četvrtka na istom mestu je slična atmosfera - argentinske zastave su na sve strane, a ima i navijača obučenih u dres slavne reprezentacije. I to sa Mesijevom desetkom na leđima!

"Srbi su ludi, i mi smo ludi, ali i drugačiji činimo atmosferu luđom, prelepo mi je ovde", uzbuđen je bio Vildoza posle prethodne utakmice, a sigurno će mu biti isti osećaj i kada se večeras bude osvrtao oko sebe u Zvezdinom domu. Pogledajte ambijent u Pioniru:

Kada je u pitanju Fakundo Kampaco, četvrtak bi trebalo da bude "Dan D" oko njegovog dolaska. Podsećamo, Real Madrid je imao deset dana da izjednači ponudu Zvezde, ali po nezvaničnim informacijama iz Španije Madriđani neće ponuditi ugoivor bivšem igraču Denvera.