Košarka

NAVIJAČI ZVEZDE MU VIKALI "F**K YOU", A ON HOĆE DA SE VRATI! Beron za MONDO: Utišao sam to, ovaj klub mi MNOGO znači!

Autori Mladen Šolak Nikola Lalović

Bivši šuter Zvezde bio je heroj Armanija i strelac koša kojim je prekinuta serija pobeda njegovog bivšeg tima

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Posle burne pobede protiv Crvene zvezde, svog koša odluke, a onda i skandiranja navijača Zvezde protiv njega, Bili Beron bio je u centru pažnje u hodnicima hale "Pionir". Nakon što je pogodio trojku za pobedu Armanija, a onda gestikulirao navijačima da sednu, ka njemu su upućene ružne uvrede "J**i se Bili", ali tome nije hteo da pridaje značaj posle meča.

"Ovaj klub mi mnogo znači i ovo je najbolja hala za igranje. Bilo je stvarno, stvarno zabavno, poneo me je trenutak. Cenim sve što je klub uradio za mene", rekao je Beron za MONDO.

Na pitanje kako se oseti kao igrač u takvom ambijentu u kojem se navija protiv njega, Beron je rekao da se trudi da se "isključi". "Da, ja sam košarkaš i takmičar. Samo utišam to u svojoj glavi i pustim da me motiviše", izjavio je Amerikanac.

Upitan da li je tačno da je u kontaktu sa bivšim saigračima u Zvezdi ostavio prostor da se jednom vrati u klub, Amerikanac se nasmejao. "Da, jednog dana. Videćemo, jednog dana".

Bili Beron (32) igrao je za Zvezdu od 2018. do 2020, postao jedan od omiljenih stranaca u njenoj istoriji u Beogradu napravio veliki iskorak u karijeri. Do dolaska u Srbiju u Evropi je igrao za Šarlroa, mrusiju i Eskišehir, a iz Zvezde je otišao u Evroligu - u Zenit i od ovog leta u Armani.