Košarka

SLIKA IZ PIONIRA JE REKLA SVE O KAMPACU: Argentinac seo sa 2 Srbina, pa poručio: Ovo je pravi tim, uživam sa najboljima!

Autor Nikola Lalović

Fakundo Kampaco je novi igrač Crvene zvezde, a u "Pionir" je sinoć stigao i njegov agent!

Izvor: MN Press

Ponoćna bomba odjeknula je Evropom, pošto je Fakundo Kampaco postao košarkaš Crvene zvezde! Iskusni argentinski bek će se tako priključiti Luki Vildozi u dresu tima iz Beograda, a sve je bilo jasno kada se videlo ko meč gleda iz prvog reda "Pionira". 

Na duelu sa Makabijem najbolje mesto u hali imao je David Karo Funjes, agent Kampaca! On je u društvu Davora Ristovića, nekadašnjeg operativca Crvene zvezde i Milana Jelića, agenta Luke Mitrovića posmatrao meč sa Olimpijom iz Milana i imao je šta da vidi. Bio je Karo Funjes vrlo impresioniran onim što je video. 

"Beograd. Uživam u košarci sa najboljima u poslu: Klaudiom Vilitom, Davorom Ristovićem i Milanom Jelićem. Ovo je najbolja porodica u košarci, pravi tim", napisao je on misleći na menadžersku agenciju "Oktagon" za koju svi pomenuti rade.

Iz "Oktagona" dolaze brojni košarkaši Crvene zvezde, a sada je jasno da je novi član "Oktagona" u dresu Crvene zvezde biti i Fakundo Kampaco.