Vratio se!

MICIĆ OSTAO NA PARKETU, ŽELJKO OBRADOVIĆ MU POMOGAO! Efes brinuo zbog Vase - opet se uhvatio za koleno! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš ostao pod košem, ali povreda zbog koje je morao uz pomoć ljudi sa klupe da izađe nije teže prirode.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana protiv Efesa igraju meč 14. kola Evrolige, a jedan detalj iz finiša prve četvrtine zabrinuo je ljubitelje košarke i u Srbiji i u Turskoj. Nakon faula u napadu Janisa Papapetrua na parketu je ostao da leži Vasilije Micić! Sjajni plejmejker, najbolji igrač Evrope prethodnih godina, uhvatio se za koleno i jedva napustio teren.

Da bi otišao sa parketa Miciću su pomagali saigrači, članovi stručnog štaba, ali i trener protivničke ekipe. Kako se sudar dvojice košarkaša desio nedaleko od klupe Partizana, Željko Obradović je prišao i sjajnom organizatoru igre pomogao da ode do klupe svog tima. U tim trenucima niko nije mogao da zna kolika će biti pauza, a na sreću sve se završilo brzo. Pogledajte detalje iz Arene:

Vasilije Micić se već polse nekoliko minuta druge deonice vratio u igru! Povreda očigledno nije teže prirode i u sudaru sa grčkim košarkašem doživeo je samo neugodan udarac. Kako stvari stoje, srpski plej će moći da odigra današnji susret do kraja i pred njim nije pauza, što je dobra vest i za Ergina Atamana i za srpsku košarku.