Košarka

BIVŠI PLEJ ZVEZDE BIO U PIREJU, DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio velika nada, a onda je JEZIV prelom noge sve promenio!

Autor Nikola Lalović

Na meču Olimpijakosa i Crvene zvezde pored terena je bio bivši košarkaš oba tima. Sećate ga se?

Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/darnartan

Košarkaši Crvene zvezde upisali su veliku pobedu u Evroligi pošto je ekipa Duška Ivanovića na gostovanju savladala Olimpijakos 90:86, a pored terena je u Pireju sedelo jedno dobro poznato lice. 

Plejmejker koji je od 2006. do 2008. godine nosio dres Crvene zvezde, a potom prešao u Olimpijakos i veći deo svoje karijere proveo u Grčkoj došao je na meč, ali da li ga prepoznajete? Dobro pogledajte sliku: 

U pitanju je Igor Milošević! Nekadašnji plejmejker crveno-belih iz Beograda i Pireja došao je da gleda meč svojih timova u čijim dresovima je napravio najveće uspehe. Sa Zvezdom je 2006. godine osvojio kup, a sa Olimpijakosom je 2008. godine igrao Evroligu. 

Tokom karijere je bio sjajan defanzivac i asistent, a verovatno bi mu karijera bila mnogo bolja da nije doživeo tešku povredu dok je igrao u Srbiji. U sezoni 2006/07 bio je sjajan u dresu crveno-belih, a onda je u polufinalu Superlige Srbije doživeo težak prelom noge! 

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Vršcu ekipu Hemofarma 74:72, u dramatičnoj završnici je Pero Antić ubacio poslednja dva poena i to iz odbojke u uz zvuk sirene, ali navijači su taj meč zapamtili po tome što je u duelu sa Bojanom Bakićem Milošević doživeo težak prelom noge. Pogledajte kako je Milošević izgledao u crveno-belom:

Nakon dve sezone u Beogradu i jedne u Olimpijakosu prešao je u Marusi, da bi potom igrao za Lijetuvos Ritas, Trabzon, Astanu, Braunšvajg, Kavalu, AEK Larnaku, Kimis. Holagros i Peristeri.