PORUKA

SPEKULISALO SE DA ĆE DOĆI U ZVEZDU - MIŠKO STAVIO TAČKU! Oglasio se poznati agent: O tome se nije ni razmišljalo!

Autor Nemanja Stanojčić

Goga Bitadze se sigurno ne vraća u evropsku košarku.

Izvor: Profimedia/MN Press

Goga Bitadze (23) ostaje u NBA ligi i neće se vratiti u Evropu poručio je Miško Ražnatović. Bilo je spekulacija u prethodnih nekoliko dana da bi gruzijski centar mogao da pojača i Crvenu zvezdu. Posle povrede Hasana Martina crveno-belima je neophodan igrač u reketu, a među njima se spominjao i Bitadze, ali je tačku na to stavio njegov agent.

Poznati košarkaški menadžer oglasio se na društvenim mrežama i demantovao povratak na Stari kontinent. "Goga Bitadze se ne vraća u evropsku koarku, niti je iko ikada o tome razmišljao", napisao je Ražnatović na Tviteru. Naravno, to nije sprečilo navijače da se našale sa njim u komentarima, pa je tako jedan od njih ostavio šaljiv komentar. "Nemaš ti dobre informacije, znamo mi bolje".

Bitadze je igrao u Megi i odatle je kao 18. pik na draftu izabran od strane Indijane. Međutim, nije dobijao toliko šansi u prvom timu, pa je više vremena provodio u filijali Pejsersa. Ove sezone dobija više prilike da igra i prosečno beleži 3,6 poena, 2,3 skoka i 1 asistenciju po utakmici.