Košarka

ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O ZVEZDI I PARTIZANU U EVROLIGI! Novak hvalio Duška, pa spomenuo i crno-bele: To bi bilo FANTASTIČNO!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković prokomentarisao je i igre srpskih klubova u Evroligi.

Izvor: MN Press/Profimedia

Novak Đoković se za početak nove sezone priprema na egzibiciji. Deo je Svetske teniske lige u Dubaiju i tamo uživa i pravi šou. Pored igranja mečeva i uigravanja za ono što sledi, najbolji srpski teniser pričao je i o košarci, tačnije o Crvenoj zvezdi i Partizanu i igrama dva najjača srpska tima u Evroligi.

Jedno od pitanja za Novaka bilo je o igri pod obručima. "Zvezda igra fenomenalno, sjajna pobeda u Atini protiv Olimpijakosa. Peporodio ih je dolazak novog trenera Duška Ivanovića. Sa druge strane i Partizan igra fantastično. Nadam se da će obe ekipe ući među najboljih 8, to bi bilo sjajno za Srbiju", rekao je Đoković u Dubaiju.

Poznat je Đoković kao veliki navijač crveno-belih, često je dolazio na utakmice i podržavao voljeni klub, a vidi se da pomno prati igre srpskih klubova u Evroligi. Podsetimo, Zvezda je savladala Olimpijakos, a Partizan Fenerbahče na gostovanjima u elitnom takmičenju. Što se Novaka tiče, turnir za koji se posebno sprema je Australijan open.