Prati!

KAMERA UHVATILA NAJLEPŠU SRPSKU KOŠARKAŠICU - EVO KOGA GLEDA! Lepa reprezentativka prati derbi u regionu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Pažnju privlači atraktivnim izgledom i sjajnim košarkaškim potezima, a sada je bilo dovoljno samo da se pojavi na meču.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Košarkaši Budućnosti i Mege igraju u Podgorici jedan od najzanimljivihjih mečeva 12. kola ABA lige, a na tribinama se nalazi i lepotica iz Srbije. Košarkašica Višnja Stefanović prati sa tribina prati okršaj u glavnom gradu Crne Gore, a kamere televizije "Arenasport" uhvatile su je u jednom trenutku prenosa.

Tako su ljubitelji regionalne košarke mogli u prvom planu da vide jednu od najlepših srpskih sportistkinja i povremenu reprezentativku naše zemlje. Višnja, koja je na početku ove sezone iz Art Basketa prešla u Budućnost, sada je pažnju na sebe skrenula na neobičan način. Inače Višnja dominira kada se pojavi na košarkaškom terenu ili kada neku od svojih fotografija okači na Instagram, a sada je i sa tribina zaokupila pažnju navijača. Ovako izgleda Višnja:

Podsećamo, Višnja Stefanović je godinama važila za jednu od najtalentovanijih srpskih igračica i redovno je bila među najboljima u reprezentacijama do 18 i 20 godina. Zbog toga ne čudi što se kao veoma mlada našla na spisku seniorske selekcije, u kojoj ćemo je gledati narednih godina. Pažnju na sebe skrenula je sjajnim partijama u dresu Art Basketa sa kojim je osvojila Kup Milana Cige Vasojevića u sezoni 2020/21 i bila MVP završnog turnira tog takmičenja. Uz to, ona je i prava lepotica.