Košarka

OVIH 40 DANA ŽIVIMO BAJKU, DA NAŠA ZVEZDA SIJA SJAJNIJE! Poruka Duška Ivanovića Zvezdašima - Baš mi je drago što sam tu

Autori Mladen Šolak Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Trener Crvene zvezde ovim rečima je Zvezdašima poželeo srećnu Novu godinu

Izvor: MN Press

Konferencijom za novinare predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, a potom i koktelom povodom Nove godine, crveno-beli su ispratili 2022. i osvrnuli se ka svemu što ih čeka u 2023. Uz predsednika, a potom i kapitena Branka Lazića, prisutnima se obratio i trener Zvezde Duško Ivanović.

"Baš mi je drago što sam ovde i veoma sam vam zahvalan za podršku koju dajete klubu na svakoj utakmici i ne samo u utakmici, to se u modernom životu vidi da ovi momci imaju veliku podršku. Ovih 40 dana svi zajedno živimo jednu bajku, zahvaljujući ovim momcima. Nadam se da će nastaviti da rade, da veruju, da se bore u sledećoj godini kao i do sada i da će naša i vaša barka sa vašim željama da pristane u dobru luku. I da naša Zvezda sija još sjajnije, srećna vam Nova godina", izjavio je on.

"Nisam nešto za puno priče, više volim da radim... Šalim se", rekao je Ivanović i nasmejao sve. Ipak, sigurno i u toj njegovoj šali ima dosta istine, pogotovo tokom ove nedelje, kada se Crvena zvezda priprema za spektakl u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Barselone u petak uveče.

Duško Ivanović došao je u Zvezdu sredinom novembra i od tada njegov tim ima evroligaški skor 7-1, zbog kojeg se sa dna tabele uključio u borbu za mesta koja će na kraju sezone voditi u plej-of. Uz to, dva puta je slavio u "večitim derbijima" protiv Partizana i ulio ekipi ogromno samopouzdanje.