POJAVIO SE SNIMAK!

ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV BARSELONE: Mirotić "čepao" liniju pre ključne trojke, pogledajte! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Mirotić je čini se stao na liniju pre nego što je uputio šut za tri poena i izjednačio rezultat protiv Crvene zvezde.

Izvor: SK1/Screenshot

Nikola Mirotić je trojkom u poslednjoj sekundi uspeo da izbori produžetak za Barselonu, a potom je u dodatnih pet minuta katalonski klub uspeo da dođe i do pobede protiv Crvene zvezde (99:94). Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavio detalj koji je sudijska trojka previdela, a to je da je Mirotić pre nego što je postigao trojku - stao na liniju i samim time napustio granice terena.

Barselona je tako na volšeban način, za samo osam sekundi uspela da izjednači rezultat, pošto je Higins preneo loptu i Mirotiću dodao u ruke, a pre nego što će izboriti poziciju za šut - utisak je da je najplaćeniji igrač Evrolige izašao iz igre.

Sudijska trojka nije proveravala ovu situaciju i odmah se prešlo na dodatnih pet minuta u kojima je Barselona jednostavno imala više energije da dobije utakmicu, pa je Crvena zvezda tako ostala bez velike pobede za kraj 2022. godine, i to bez povređenog Luke Vildoze.

"Ne znam, stvarno nisam video. I da jeste, nama to ništa ne znači, ne može da se ponovi utakmica", rekao je Duško Ivanović na konferenciji za medije.

Pogledajte tu situaciju kada je Nikola Mirotić nagazio liniju!