Košarka

NEDOVIĆ SE OGLASIO ZBOG KAMPACA - NAPISAO SAMO DVE REČI! Nemanjina objava izazvala buru, javio se i SUPERSTAR Evrolige!

Autor Nemanja Stanojčić

Zbog situacije sa Fakundom Kampacom reagovali su i Nemanja Nedović i Majk Džejms.

Izvor: MN Press/MONDO/Uroš Arsić

Evroliga je kaznila Crvenu zvezdu zabranom registrovanja pojačanja do 28. februara 2023. godine. To znači da do marta srpski tim neće moći da angažuje novog igrača, pa se zbog toga podigla bura. Javio se i Nemanja Nedović koji je imao objavu na Tviteru na koju je reagovao i superstar Monaka Majk Džejms.

"Oslobodite Fakunda", napisao je Nemanja i tako izazvao polemiku na ovoj društvenoj mreži. Krenulo je prepucavanje u komentarima, na sve to reagovao je i jedan od najboljih igrača u Evroligi. "Au, ovo me stvarno nasmejalo", dodao je Džejms i dobio odgovor od Nemanje. "Pustite ga da igra. Ubija nas na treninzima", napisao je Nedović. Inače, Džejms je u Beogradu i sa francuskim timom igraće protiv Partizana.

Zvezda je tako postala šesti tim koji je Evroliga kaznila zbog sličnih prekršaja, a na sve to reagovala je i Zvezda drugim saopštenjem. Crveno-beli su podsetili na izjavu izvršnog direktora takmičenja Maršala Glikmana koji je potvrdio da je "Zvezda isplatila sva dugovanja", pa su iz kluba naglasili da "kazna nije nije pravedna i da ova sankcija nema svrhu kažnjavanja administrativnog prekršaja." Tim sa Malog Kalemegdana zahteva reakciju Glikmana i Dejana Bodiroge i poništenje prvobitne odluke...