POGLEDAJTE!

LESOR UZEO MEGAFON, PANTER SE POPEO "NA ŠIPKU": Ludnica posle pobede Partizana, veliko slavlje u Areni! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je izgledalo veliko slavlje igrača Partizana i navijača posle pobede nad Monakom u Evroligi.

Izvor: MN Press

Partizan je došao do četvrte uzastopne pobede u Evroligi i to posle verovatno najbolje partije ove sezone. U maestralnoj četvrtoj deonici su "pregazili" lidera takmičenja Monako i došli do ubedljivog trijumfa (100:80), a posle toga usledilo je veliko slavlje igrača sa navijačima, koji su čitavu utakmicu davali "vetar u leđima" svojim miljenicima, počevši od koreografije koja je takođe privukla veliku pažnju.

"Treperela" je krcata Arena kada se oglasila sirena za kraj utakmice, pošto su odmah nakon toga igrači potrčali do navijača kako bi proslavili sa njima - a posebno su se istakli Kevin Panter i Matijas Lesor.

Bez obzira na to što su stranci, i te kako "osećaju" Partizan, tako da su još jednom pokazali koliko uživaju sa navijačima. Lesor je odmah otišao kako bi sa megafonom poveo navijanje, dok se raspoloženi Panter popeo "na šipku" i odatle takođe izrazio zahvalnost na podršci. Čak je u intervjuu za "Sport Klub" posle meča rekao da mu se "noge još tresu", pošto je stajao na šipki koja se tresla.

Lesor (21 poen) i Panter (19) su bili i najbolji pojedinci utakmice za koje Saša Obradović nije imao rešenje, a pogledajte kako je izgledalo zajedničko slavlje nakon pobede za skor 8-9: