Bravo!

"OVO JE POBEDA ZA MOMKE NA KOSOVU!" Nedović postao HEROJ Zvezde, a ove reći će se PAMTITIT: Danas, na Božić...

Autor Nikola Lalović

Nemanja Nedović je poslao poruku pred celom Evropom!

Izvor: Sportklub/screenshot/Twitter/vladegoat

Veliki Nemanja Nedović! Veliki košarkaš, još veći čovek! Prvo je izašao na parket "La Fontete" u Valensiji sa porukom podrške svom saigraču Fakundu Kampacu, potom smo videli jednu još bitniju poruku na njegovim leđima. Stajala su tu imena Miloša i Stefana Stojanovića, dvojice momaka na koje je pucano na Kosovu i Metohiji. 

Zatim je izašao na teren, pogodio slobodno bacanje za pobedu, a pred kamere medija je izašao i posvetio trijumf upravo ovoj dvojici momaka.

"Mislim da smo pobedili sjajajn tim u gostima i da postajemo sve veći. Ne znam kako sam promašio poslednji šut, ali bolje je da promašim, a da pobedimo", rekao je on, pa poslao jaku poruku: "Želeo bih ako mogu ovu pobedu da posvetim dvojici momaka kod kuće  Milošu i Stefanu Stojanoviću... Oni su pogođeni od strane nekih jako loših ljudi danas kada je Božić u Srbiji. Hoću ovu pobedu da posvetim njima. Želim da svima poželim srečne praznike svima i da ih provedu sa svojom porodicom u sreći i zdravlju, Pre svega zdravlje", rekao je Nedović. 

Na kraju je bek Crvene zvezde meč završio sa 19 poena i 6 asistencija, dao je poslednji poen na meču, uveo Crvenu zvezdu u Top 8, ali i pokazao kakav je čovek. Na dan kada se desila velika nepravda na Kosovu i Metohiji pružio je podršku srpskom narodu koji trpi teror. Poslušajte i sami: