VRAĆA SE

ZVEZDA JE OVAJ DAN ČEKALA MESECIMA! Konačno stigla DOBRA vest za crveno-bele, plejmejker će zaigrati u Evroligi!

Autor Nemanja Stanojčić

Posle povrede u derbiju Nikola Ivanović će zaigrati za Crvenu zvezdu u Evroligi.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda konačno je dobila dobru vest, Nikola Ivanović vraća se na teren posle skoro dva meseca. Na derbiju protiv Partizana je doživeo povredu rebara posle kontakta sa Zekom Ledejem, sada će konačno opet zaigrati. Očekuje se da će biti na terenu protiv Žalgirisa.

Duško Ivanović dobiće još jednu opciju na poziciji plejmejkera. Mesto koje je bilo problematično u prethodnom periodu, pošto ne može da računa na Fakunda Kampaca do marta. Uz to se Luka Vildoza tek nedavno oporavio, tako da će Nikolin povratak imati veliki uticaj na ceo tim i igru crveno-belih. "Trenirao je sa nama, biće u ekipi, nadam se da će moći da nam pomogne", poručio je Duško pred put u Kaunas.

Crnogorski organizator igre pružao je odlične partije pre povrede, pronašao je svoju igru, proradio je i šut, ali je onda usledila prinudna pauza. "Bogu hvala, sve je kako treba, nema nikakvih posledica posle povrede. Nekoliko dana sam sa ekipom. Čeka nas Žalgiris, tim oji igra čvrsto, ima odlične košarkaše, uvek ide na skok u napadu, biće zahtevan meč", rekao je Nikola.

Ivanović je u ABA ligi prosečno beležio 7,6 opoena, 3,3 asistencije i 0,7 ukradenih lopti po meču. U Evroligi je davao 6,3 oena, 2,3 asistencije i 1,2 ukradenu po utakmici. Posle Žalgirisa Zvezda dočekuje Cedevita Olimpiju, a onda sledi evroligaški derbi sa Partizanom.