Užasno

SKANDAL U ABA - GROZNE UVREDE ZA BIVŠEG REPREZENTATIVCA SRBIJE: Hrvati vikali SVINJO DEBELA, on potpuno pobesneo! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Nemile scene viđene su na meču ABA lige između Borca i Zadra gde je domaća publika vređala bivšeg reprezentatica Srbije Đorđa Gagića.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Košarkaši Borca poraženi su u Zadru 86:75, a taj meč su obeležile nemile scene na samom kraju meča kada je domaća publika krenula da vređa neadašnjeg reprezentivca Srbije i bivšeg centra Partizana Đorđa Gagića

Na 13 sekundi do kraja meča, kada je već sve bilo gotovo iz publike su se čule uvrede za Gagića, kome je hrvatska publika dovikivala: "Svinjo debela!". Nije ostao imun na to iskusni centar i burno je reagovao kada je čuo povike i shvatio da su upućeni njemu. 

Navijači Zadra su provocirali i Savu Lešića koji je imao velikih problema u rodnom Kninu prošle godine kada se sukobio sa policijom, a evo kako je izgledao njihov sukob sa Gagićem:

Dok je Lešič ipak ostao imun na provokacije Gagić nije i ceo tim Borca je morao da ga smiruje. Dok je izlazio sa terena ni on nije ostao dužan, pa je pre ulaska u tunel dvorane u Zadru pokazao srednji prst publici ovog tima! 

Na kraju je bilo 86:75, a upravo je Gagić sa 20 poena i 9 skokova bio najbolji akter meča u ekipi iz Čačka. Do kraja ove sezone u ABA ligi  Čačane čeka velika borba za opstanak jer trenutno imaju samo četiri pobede i pretposlednni su na tabeli. Iznad njih su sa pet trijumfa Igokea, Mornar i Split, dok dve pobede na začelju ima makedonski MZT. Pogledajte još jednom ovaj incident: