Jedva dočekali

BRUKLINOV SUPERTIM SE RASPAO, A KAJRI LIKUJE: Drago mi je da je Durent pobegao odatle!

Autor Nikola Lalović

Bruklin ide u rekonstrukciju tima, a izgleda da njihovim dojučerašnjim zvezdama Karjiju Irvingu i Kevinu Durentu zbog toga nije ni najamanje žao.

Izvor: Profimedia

"Hvala navijačima Netsa za podršku i ljubav na i van terena. Zauvek ću biti zahvalan jer sam ostvario sam koji sam imao kao dete. Od mene ćete dobiti samo ljubav", napisao je Kajri Irving kada je napuštao Bruklin Netse, ali očigledno za upravu kluba i celu organizaciju nema tako lepe reči!

U samo nekoliko dana Netsi su potpino promenili tim i trejdovali dva ključna igrača, Kajrija Irvinga i Kevina Durenta, a kada su novinari novog saigrača Luke Dončića pitali šta misli o prelasku KD-a u Finiks on je istakao da mu je drago što je nekadašnji NBA šampion pobegao iz Bruklina!

"Molim se za njeovu sreću i blagostanje. Mnogo smo pričali tokom godine šta budućnost nosi i kako će sve izgledati, bilo je dosta neizvenosti, ali smo brinuli jedan za drugog. Nije bilo nijednog momenta u kome sam osećao da je bio ljut zbog mojih odluka i pokušavali smo da se razumemo kako bi zajedno rasli kao ljudska bića, kao braća", rekao je Irving, očigledno aludirajući na svoju odluku da se ne vakciniše zbog koje je praktično propustio celu prošlu sezonu.

Bruklin je drugi put probao da napravi supertim, a nakon što im je prvi pokušaj sa Polom Pirsom, Kevinom Garnetom, Deronom Vilijamsom, Džoom Džonsonom, Andrejom Kirilenkom i Mirzom Teletovićem nije uspeo, sada im se i projekat sa Kajrijem Irvingom, Kevinom Durentom i Benom Simonsom neslavno raspao. Kajriju je, po svemu sudeći, to i očekivao.

"On polako stari kao i ja, a sviđa mi se što ćemo biti konkurencija u istoj konferenciji. Imaću prilike da ga više viđam i da igram dosta protiv Finiksa, to je ono čemu se nadam. Što se svega ostalog tiče, drago mi je da je otišao odatle", zaključio je Irving,