Košarka

KAPLJE LOVA - BOBANU HJUSTON POKLONIO 800.000 DOLARA: Otpustili ga, pa ga vratili dva dana kasnije! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Boban je opet u NBA ligi, uzeo je svoj dodatni milion i ubacio 7 poena za samo tri minuta!

Izvor: Profimedia

"Hej, Bobi se vratio!", moglo je da se čuje pred meč Hjustona i Filadelfije. Srpski centar koji je u petak dobio otkaz u ekipi Rokitsa vratio se u ekipu čim su odrađeni trejdovi i pritom zaradio! Zapravo je Hjuston Marjanovića otpustio kako bi napravio trejd u kome su u ekipu došli Džon Vol i Deni Grin, a kako su oni odmah otpušteni, Srbin je mogao da se vrati u ekipu. 

On je konačno i zakoračio na teren pa je tako u porazu svog tima za samo tri i po minuta na terenu uspeo da upiše 7 poena na oduševljenje publike u NBA koja ga obožava.

Marjanović je sa Hjustonom imao ugovor na 3.500.000 dolara, a taj novac će dobiti u celosti, a iako se govorilo da će na osnovu novog ugovora dobiti oko milion dolara na kraju je tačna svota 807.000 koje će mu za saradnju do kraja godine isplatiti tim iz Teksasa.

Do sada je ove sezone pre otkaza Marjanović upisao 17 utakmica na kojima je prosečno davao 2,8 poena i imao je 1,5 skokova u proseku. Hjuston mu je šesti kub u NBA karijeri, a u najjaču ligu sveta je stigao kada je potpisao za San Antonio. Potom je igrao za Detroit Pistonse, LA Kliperse, Filadelfiju i Dalas. Za sada je na 303 utakmice prosečno postizao 5,7 poena i hvatao 3,7 skokova, a prešao je granicu od 1.700 poena u NBA karijeri.