IZNENAĐENJE

OBRT! RADONJIĆU SE IPAK SPREMA OTKAZ: Radili mu iza leđa, poslali dve ponude NOVOM treneru - dobro ga znate

Autor Milutin Vujičić

Dejan Radonjić bi ipak zbog slabijih rezultata mogao da napusti Panatinaikos.

Izvor: MN Press

Iako se činilo da odnos Dejana Radonjića i Panatinaikosa ide na bolje, pošto su poslušali čak i molbu da se reši situacija sa "precrtanim" Endrjuom Endrjuzom, sada iz Grčke stiže neočekivana vest da je to bilo samo prividno. Štaviše, sada se spominje opet rastanak. Specijalizovani košarkaški sajt "Sportando" objavio je infromaciju da su Radonjićevi dani u Atini ipak odbrojani.

Dobro obavešteni novinar Alesandro Mađi objavio je da je novi stručnjak već na radaru i u pitanju je bivši reprezentativac i sadašnji selektor "azura" Đanmarko Poceko.

Navodno, Panatinaikos je do sada već poslao dve ponude Poceku, ali je harizmatični Italijan samo rekao "ne, hvala". Za sada je razlog zbog koga se zahvalio to što želi da ostane fokusiran na reprezentaciju Italije i da provodi vreme sa svojom porodicom u domovini, tako da mu u ovom trenutku selidba u Atinu - koja doduše nije preko sveta - nije prioritet. Verovatno dok se ponuda ne pojača...

Uprkos pozitivnim signalima iz Grčke da je Dejan Radonjić "spasao svoj posao", izgleda da je jedini razlog zbog koga nije smenjen - odluka Poceka da još ne prihvati ponudu. U narednim danima trebalo bi da se intenziviraju pregovori, pa ćemo videti da li će trofejni stručnjak iz Crne Gore ipak uspeti da ostane na klupi atinskog velikana.

Italijanski trener Poceko je inače kao trener radio u Orlandini, Varezeu, Bolonji i Sasariju sa kojim je osvojio Kup Italije 2019. godine napravivši veliko iznenađenje.