Košarka

ZVEZDINOM ARGENTINCU SLOMLJENO SRCE PRED KLJUČNE MEČEVE! Objavio snimak na Instagramu - kraj veze sa LEPOTICOM? (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Luka Vildoza je izgleda raskinuo sa dugogodišnjom devojkom AJnarom Hihon.

Izvor: Instagram/ainarag.t/printscreen

Luka Vildoza je posle dugogodišnje veze izgleda ponovo sam. Kako stvari stoje on i Ajnara Hihon više nisu zajedno. Barem ako je suditi po društvenim mrežama i detaljima koji se tamo nalaze. Naime, Luku ona više ne prati na Instagramu, a on je tamo objavio i snimak iz serije "Peaky Blinders" u kojoj na pitanje da li je srećan ili tužan glumac odgovara sa "tužan".

Navijači su već neko vreme počeli o tome da spekulišu na Tviteru. Sve je počelo od jednog snimka na kom se vidi Vildoza u jednom noćnom klubu sa dve devojke oko njega. Da li je to imalo uticaj na raskid o kom se priča ili ne, nije još uvek poznato. Sudeći po reakcijama Luke i Ajnare, deluje da je došao kraj njihove romanse. Oni su bili zajedno duže od dve godine i ona je sa njim došla u Beograd i često su bili na zajedničkim fotografijama.

Tako je bilo i kada je došao Fakundo Kampaco, pa su on i Vildoza zajedno proveli novogodišnje praznike i tada su se slikali sa lepšim polovinama. Izgleda da je došao kraj njihove veze, a pojedini navijači crveno-belih već su počeli da se šale na taj račun i da mu predlažu da "upozna Srpkinju, da se oženi ovde i da potpiše višegodišnji ugovor sa Zvezdom". Pogledajte i kako Ajnara izgleda:

Što se ekipe tiče, Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuju ključne utakmice posebno u borbi za plasman među osam najboljih u Evroligi. Trenutno je na skoru 11-13 i u naredna dva kola igra sa nemačkim timovima. Dočekuje Albu u Pioniru, pa onda gostuje Bajernu u Minhenu. Ujedno će protiv Bavaraca debitovati i Kampaco kome baš tada ističe suspenzija. Pogledajte i snimak koji je Luka objavio:

Ovo su i neke njihove zajedničke fotografije: