SJAJNO

LEPA AMERIKANKA NAPRAVILA HAOS NA NBA MEČU: Poznatoj sportistkinji "eksplodirao" telefon - otkrila je detalje! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Liv Morgan, poznata američka rvačica (WWE) došla je na utakmicu Njujork Niksa, a onda je nastao snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/yaonlylivvonce/printscreen

Liv Morgan jedna je od najpoznatijih takmičarki u američkom rvanju (WWE). Došla je na NBA utakmicu Njujorka i Šarlota, koju su Hornetsi dobili (112:105), a tamo je nastao snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama. Lepotica je sedela na svom mestu i u tom momentu je muškarac koji je bio pored nje počeo nešto da joj objašnjava. Deluje da ga nije pažljivo slušala.

Upravo je zbog ovog klipa nastao šou na internetu. Mnogi zbijaju šale na njihov račun i pišu razne fore i fazone tim povodom. Neki su fokusirani i na NBA ligu. "Pokušava da joj objasni zašto su Embid i Janis kandidati za MVP titulu, a ne Jokić, vidi se da se ne slaže sa njim", napisao je jedan navijač Denvera. Inače, ona je došla u dvoranu kako bi promovisala novi WWE spektakl koji će da se održi baš u "Medison Skver Gardenu" 12. marta.

Posle svega što se dogodilo, oglasila se i Liv u jednoj emisiji. "Potpuno bizaran momenat. Nismo znali da nas kamera snima. U pitanju je Džastin, on radi u WWE i stvarno je sjajan tip. Pričao mi je nešto, mada sam ja bila u nekom svom svetu, znate i sami kako mi to znamo ponekad. Telefon mi je onda 'eksplodirao' od poruka i reakcija. Izvinjavala sam mu se, mada je on sve to lepo prihvatio. Stvarno je bilo bizarno. Ustvari, hajde da kažem da sam ga ignorisala, ipak je bio 8. mart, dan žena", sa osmehom je poručila Liv Morgan. Inače, njeno pravo ime je Điona Džin Dadio. Pogledajte kako ona izgleda:

Pogledajte i taj viralan snimak: