POGLEDAJTE!

DAO KOŠ, PA PROVOCIRAO LESORA! Partizanov košarkaš se okrenuo, a rival pokazuje - MALI SI! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je igrač Olimpije iz Milana provocirao Matijasa Lesora.

Izvor: MN Press/Twitter/Basketnews.com

Partizan se sa "italijanske avanture" vraća sa polovičnim učinkom. Savladali su Virtus 88:79, međutim za Olimpiju nisu imali snage. Klub iz Milana je u drugom poluvremenu imao više energije i došao je do pobede od 76:62, pa je partiju crno-belih čak i Željko Obradović opisao kao "najgoru napadačku" čitave sezone. Međutim, bilo je problema i u odbrani, što se posebno odnosi na duele Dejvisa i Lesora.

Dvojica sjajnih košarkaša Milana i Partizana vodila su duele tokom dobrog dela meča, a Dejvis je bio nešto raspoloženiji za provokacije tako da je u jednom trenutku pokušao da "pomeri" Lesora.

Nakon postizanja poena, Dejvis je dok je odlazio od koša pokazivao Lesoru da je "mali da bi ga čuvao". Na kraju, Dejvis je meč završio sa 14 poena za samo 18 minuta, dok je sa druge strane Lesor ubacio 11. Interesantno, šutirao je samo četiri puta na meču (i pogodio isto toliko koševa), dok ga nije bilo ni u napadačkom smislu protiv Virtusa kada je ubaciio pet poena. Pomalo se i francuski centar umorio, ali sigurno je "zapamtio" Dejvisu za neki naredni okršaj.

U trenutku kada je Dejvis provocirao Lesora, košarkaš Partizana je bio okrenut leđima, pa je pitanje i da li je video dok nije upalio društvene mreže po završetku utakmice.