Košarka

SVI PRIČAJU O PRELEPOJ GRKINJI SA ZVEZDINOG MEČA: "Odnela šou" košarkašima, a na instagramu GRME slike sa plaže! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Teodora Panteli je svima zapala za oko na meču Crvene zvezde i Panatinaikosa u Evroligi.

Izvor: Printscreen/Euroleague TV

Crvena zvezda je bacila niz vodu svoje šanse da se nađe u Top 8 Evrolige u drugom poluvremenu utakmice sa Panatinaikosom u Atini, a osim košarke na tom meču me pažnju privukla i prelepa grčka novinarka Tepodora Panteli koja je intervjuisala igrače i trenere tokom poluvremena i nakon utakmice.

Ova lepotica radi za grčku "Nova TV" i ona je u Beogradu bila kada se u glavnom gradu Srbije igrao Fajnal for Evrolige koji je osvojio Efes. Redovna je na utakmciama Panatinaikosa i uvek izveštava sa mečeva "zelenih" u Evroligi, ali i u domaćem prvenstvu. 

Mogla se videti u razgovoru sa Nemanjom Nedovićem, Duškom Ivanovićem, Jorgosom Papajanisom i Hristosom Serelisom trenerom Panatinaikosa na poluvremenu. Pogledajte kako ona izgleda:

Lepa Grkinja je tokom karijere radila intervjue sa velikim brojem vrhunskih košarkaša, pa tako može da se pohvali pričama sa Dinom Rađom i Milanom Tomićem, a osim što obožava košarku ona obožava i da pozira!

Instagram profil joj ima skoro 120.000 pratilaca, a redovno slikama oduševi pratioce. Nekada slikama sa terena, isečcima sa utakmica, ali nekada i poziranjem za časopise ili fotografijama sa odmora koje provodi na grčkim plažama. Pogledajte: