Košarka

SBB akcija do kraja marta: Najprodavaniji EON paketi 12 meseci za 1 dinar

Izvor Promo

SBB kompanija saopštiila je da su njihovi najprodavaniji EON paketi na jedinstvenoj akciji za nove korisnike do kraja marta.

Izvor: Promo

Ukoliko još uvek niste SBB korisnik, iskoristite akciju najprodavanijih EON paketa koji sadrže internet, televiziju i telefoniju - narednih 12 meseci po 1 dinar i gledajte Evroligu i Evrokup, novu sezonu Survivora i drugi najtraženiji sadržaj samo uz SBB.

Jedinstvena i višestruko nagrađivana EON platforma svaki TV pretvara u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan sadržaj za svakog člana porodice, Video klub sa preko 23.000 naslova, funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, EON Kids prostor za decu. Uz EON pakete imate i internet brzinu do 1 Gbps, kao i digitalnu fiksnu telefoniju.

Svi SBB korisnici ekskluzivno mogu da prate Evroligu i Evrokup narednih pet sezona na Sport Klub kanalima, a uz to da uživaju i u zabavnom programu na televiziji Nova uz novu sezonu takmičenja Survivor, ali i najtraženije emisije poput Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje i druge.

Pozivamo sve one koji nisu još uvek naši korisnici da požure i iskoriste akciju EON paketa do kraja marta, zato što pored kvaliteta servisa, EON platforme i najtraženijeg sadržaja, pružamo i zvanično najbolje korisničko iskustvo za koje smo dobili i međunarodno priznanje Customers’ Friend”. rekli su iz SBB kompanije.