NEOČEKIVANO

ZVEZDA IZNENADA ODLOŽILA MEČ ABA LIGE! Trebalo da se igra u nedelju, evo zašto je POMERENO za mesec dana...

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda ovog vikenda neće igrati ABA ligu pošto je u poslednji čas meč protiv Mornara odložen.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet neće u nedelju igrati meč 22. kola ABA lige protiv Mornara koji je bio zakazan za 17 časova u hali "Topolica". Iz regionalnog takmičenja je objašnjeno da je razlog otkazivanja "delikatna zdravstvena situacija" u taboru crveno-belih, međutim bez daljeg preciziranja o čemu se tačno radi i na koga sve - i iz kog tačno razloga - ne može da računa trener Duško Ivanović.

Odmah je odlučeno i da će novi termin utakmice biti 20. april, dok je nedavno saopšteno i da će Zvezda zaostalu utakmicu još sa početka sezone protiv Cedevite Olimpije igrati 22. aprila.

U najavi utakmice, trener Zvezde nije govorio o povređenim igračima. Branko Lazić je već neko vreme van terena, Luka Vildoza i Nikola Ivanović su imali problema protiv Baskonije, dok su se u međuvremenu oporavili Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić. "Od našeg prethodnog meča u Beogradu sastav Mornara se promenio, ali je sistem trenera Pavićevića ostao isti. Igra se brza košarka, dosta tranzicije i šuteva. Neugodna utakmica, potreban je maksimalno ozbiljan pristup. Želimo da dođemo do pobede pred duplo evroligaško kolo i utakmice sa Valensijom i Asvelom", rekao je Ivanović.

Ulaznice kupljene za nedeljni termin za meč Mornar - Zvezda važiće i za termin u aprilu, saopšteno je iz tabora Barana nakon što su pristali da se susret u "Topolici" ipak ne igra.