Ljudina!

DUŠANE, VELIKI SI ČOVEK! Vlahović odmah zavukao ruku u džep i izvadio novac - POGLEDAJTE (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski napadač postao heroj na meču reprezentacije u Podgorici, a zatim pokazao kakav je čovek dok je gledao Partizan u Evroligi.

Izvor: Kurir/Printscreen

Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone (89:80), a pažnju na derbiju 31. kola Evrolige privukli su i srpski fudbaleri. Crno-bele su protiv španskog velikana bodrili reprzeentativci Strahinja Pavlović i Dušan Vlahović. Tokom prethodnih dana oni su sjajno odradili posao na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pa je bilo malo vremena i za opuštanje na košarkaškom meču.

Dušan Vlahović, strelac tri od četiri gola Srbije na početku kvalifikacija, privukao je pažnju samim pojavljivanjem na meču, ali i jednim gestom zbog kojeg će ga navijači obožavati. Napadač Juventusa je prilikom izlaska iz hale primetio momka koji u rukama drži kutiju za prikupljanje humanitarne pomoći, istog trenutka zavukao ruku u džep i novac ubacio u nju!

Strahinja Pavlović je prolazio ispred i delimično zaklonio ovaj trenutak, ali je jasno da je Dušan Vlahović ovom prilikom ispao veliki čovek. Duci, svaka čast! Ovako je to bilo:

Inače, Partizan i pored poraza od Barselone ima odlične šanse da se nađe u top8 fazi Evrolige. Crno-beli su u dosadašnjem toku sezone ostvarili čak 17 pobeda i samo teoretski može da im izmakne doigravanje sa evropskom elitom. Pogledajte fotografije sa derbija 31. kola Evrolige: