Košarka

HRVAT HTEO DA IZBACI PARTIZAN IZ ABA, PA OSTAO U ŠOKU KAD JE DOŠAO U ARENU: Ovo je nestvarno, neponovljivo, jedinstveno!

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Petrović je sedeo pored terena na meču Partizana i Real Madrida i ostao je pod utiskom!

Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/Podcast Inkubator

Partizan je pobedom nad Real Madridom praktično došao do Top 8 Evrolige, a osim sjajne igre crno-belih cela Evropa priča i o fantastičnoj predstavi navijača Partizana na ovoj utakmici. "Grobari" su napravili spektakl, napunili su "Arenu" i dodali još jedno impresivno izdanje svom nizu rekorda po poseti na mečevima Evrolige!

Dočekan je sjajno Mario Hezonja, o tome su pisali svi hrvatski mediji, a sada se oglasio i prvi čovek hrvatske košarke Aleksandar Petrović. Nekadašnji sjajni trojkaš i uz to dugogodišnji uspešni trener stigao je na utakmicu koju je gledao iz prvog reda tribina i ostao je zapanjen!

"Ambijent koji KK Prtizan ima n svojim evroligaških utakmicama je nestvaran, neponovljiv i jedinstven", kratko je prokomentarisao Petrović. 

Javljao se često Aco Petrović u ovoj sezoni, pričao je o reformama u ABA ligi, divio se Fakundu Kampacu, nudio savete Partizanu, ali je zahtevao i da se "večiti rivali" iz Beograda izbace iz ABA lige u jednom momentu!

"Mislim da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni učesnici Evrolige, a da se ABA liga okrene onome što je u startu i bila, razvojna liga za mlade igrače", napisao je Aco Petrović.