Ne može bez košarke

LESOR RAZBIO REAL, PA ODMAH OTRČAO U ŽELEZNIK: Zbog svog "malog brata" stigao na meč - pogledajte kako navija! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Matijas Lesor je nakon pobede njegovog tima nad Realom odmah požurio na drugi meč Partizana!

Izvor: MN Press

Matijas Lesor je bio jedan od ključnih igrača Partizana u pobedi nad Real Madridom 104:90! Nakon što je upisao partiju sa indeksom korisnosti 29 - 16 poena, 8 skokova i 1 blokadu, odmah je otišao u Železnik! Tamo se u "Basket sitiju" održava finalni turnir Evrolige za igrače do 18 godina, a na njemu igra i Partizan!

Matijas Lesor je dan posle velike pobede u Evroligi otišao da podrži juniore crno-belih koji su nakon poraza od Crvene zvezde u prvom meču izgubili i od Valensije u neizvesnoj utakmici! Kako je istakao Lesorov agent Davor Ristović imao je Francuz poseban razlog da se pojavi na ovom meču,

"Gledam Evroligim U18 turnir sa superstarom EL Matijasom Lesorom. Došli smo da vidimo našeg malog brata Viktora Mikića", naveo je on. Pogledajte Lesora na tribinama u Železniku:

Partizan je u neizvesnom meču poražen od Valensije 60:66, a Mikić, koji je ove sezone jedno vreme proveo i sa prvim timom Partizana imao je sasvim solidan meč sa 8 poena i 5 skokova. Prvo ime Partizana na meču bio je Savo Drezgić sa 19 poena, 8 skokova i 7 asistencija. Kod Valensije Lukas Mari je imao 16 poena.